Support
Menu
Your Cart

Akuvox A05S - Met gezichtsherkenning

Akuvox A05S - Met gezichtsherkenning Access Control
2-3 Days
Akuvox A05S - Met gezichtsherkenning
€345.00
 • Stock: 2-3 Days
 • Model: A05S
 • Weight: 0.80kg

Accessories

Image Product Price Quantity Action
Akuvox A092S

Akuvox A092S

€600.00

Buy

De nieuwe Akuvox A05 Access Control Unit is een van de meest geavanceerde professionele Access-apparaten die er is. Met een 5 inch HD-kleurenscherm biedt de A05 Access Control Terminal meerdere authenticatiemethoden, gericht op het ondersteunen van een COVID-beveiligde toegang naar het gebouw.


Alle ondersteuning voor de Akuvox A05 Access Control Unit

Met behulp van de nieuwste diepgaande AI en dubbele cameratechnologie, maakt de Akuvox A05 Access Unit veilige, aanraakvrije verificatie mogelijk via gezichtsherkenning, Bluetooth, RFID of QR-code scannen, ondersteund door de Akuvox SmartPlus smartphone-app.


De Akuvox A05 Access Control Unit meet temperatuur om Covid-19 besmetting tegen te gaan

De Akuvox A05 Access Control Unit biedt een moderne, contactloze en zeer veilige manier om deuren of poorten te ontgrendelen en is ideaal voor zowel appartementen met meerdere huurders / appartementen met meerdere woningen, als voor commerciële / gedeelde kantooromgevingen. Door de geavanceerde biometrische verificatie van gezichtsherkenning waar het apparaat om geroemd wordt, kan er nog beter gericht worden op een COVID-beveiligde toegang. Dit alles is mogelijk door de toevoeging van lichaamstemperatuurdetectiescanning. Met behulp van de optionele MD02 thermische scanadapter zal de A05 Door Access Unit de lichaamstemperatuur van gebruikers scannen voordat toegang wordt verleend, om er zeker van te zijn dat ze geen koortsachtige symptomen vertonen die verband houden met COVID-19.


De Authenticatie-opties van de Akuvox A05 Access Control Unit

De Akuvox A05 Access Control Unit biedt een reeks toegangsreferentie mogelijkheden. U kiest er zelf voor hoe u het apparaat in wilt stellen. Dit kan met gezichtsherkenning, RFID, bluetooth of QR-codescanning te gebruiken voor veilige identiteitsverificatie. Bovendien kunt u een aantal mogelijkheden combineren, waardoor de toegang een extra beveiliging kent. Denk dan aan bijvoorbeeld de combinatie van Gezichtsherkenning, RFID & Bluetooth. Of de combinatie van Scannen van QR-codes, RFID en Bluetooth.


Waar de Akuvox A05 Access Control Unit gebruikt kan worden

De Akuvox A05 Door Access Unit heeft een beschermingsgraad van IP65 - waardoor het geschikt is voor toepassingen buitenshuis en in blootgestelde omgevingen (niet geschikt voor gebruik buitenshuis in combinatie met de MD02 thermische detectiemodule).


De belangrijkste kenmerken van de Akuvox A05 Access Control Unit

 • Toegangscontrole met digitaal display
 • Meerdere veilige authenticatiemethoden: gezichtsherkenning, Bluetooth, RFID en scannen van QR-codes
 • Anti-spoofing-algoritme tegen foto- en video-aanvallen
 • IP65 beschermingsgraad voor gebruik buitenshuis
 • Anti-spoofing-algoritme tegen foto- en video-aanvallen
 • Capaciteit van 20.000 kaarten en capaciteit van 20.000 kaarten
 • Maskerdetectie
 • Lichaamstemperatuurdetectie (indien gebruikt met MD02 - wordt apart verkocht)
 • OSDP & Wiegand-ondersteuning
 • Power-over-Ethernet
 • 5 inch LCD digitaal kleurendisplay


Meer of andere wensen dan de Akuvox A05 Access Control Unit?

Ben je toch op zoek naar iets anders en voldoet de Akuvox A05 Access Control Unit niet helemaal aan uw wensen, dan adviseren wij jou om ook eens te kijken bij onze andere Intercoms. Zo is ons assortiment zeer uitgebreid en wellicht zit daar iets tussen, dat beter past bij jouw wensen.

Access Control
Keypad No
RFID 13.56 MHz + 125 kHz
Bluetooth Yes
NFC No

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha