Support
Menu
Your Cart

Yeastar S20

Yeastar S20 Phone Systems
Yeastar S20 Phone Systems
Yeastar S20 Phone Systems
New 2-3 Days
Yeastar S20 Phone Systems
Yeastar S20 Phone Systems
Yeastar S20 Phone Systems
Yeastar S20
€419.00
 • Stock: 2-3 Days
 • Model: S20
 • Weight: 0.50kg
 • EAN: 6926150036918

Voor kleine bedrijven is de Yeastar S20 de ideale VoIP telefooncentrale. Met 10 gelijktijdige gesprekken en maximaal 20 gebruikers kunt u uitstekend uit de voeten op de werkvloer. Deze centrale biedt een veelvoud aan telefoonfuncties, zodat u de centrale volledig naar wens kunt instellen.

Voornaamste kenmerken:

 • VoIP telefooncentrale voor kleine bedrijven
 • Tot 10 simultane gesprekken
 • Geschikt voor maximaal 20 gebruikers
 • Uitgebreide telefoonfunctionaliteiten
 • Met ingebouwde firewall
 • Ruimte voor 2 uitbreidingsmodules
 • Ondersteunt VPN, QoS en VLAN
 • Eenvoudig te beheren via web-based interface


VoIP telefooncentrale
De Yeastar S20 is een uitstekende VoIP telefooncentrale voor kleine ondernemingen. Deze centrale is geschikt voor maximaal 20 gebruikers en ondersteunt 10 gelijktijdige gesprekken. Daarnaast is het apparaat voorzien van een enorme hoeveelheid PBX functies, waaronder voicemail (5000 minuten) en het versturen van voicemailberichten naar uw e-mailadres.

Modules
Uniek aan de Yeastar S-serie is dat de oplossing zeer flexibel en schaalbaar is. De VoIP PBX centrales zijn namelijk voorzien van poorten waar speciale uitbreidingsmodules in kunnen worden geplaatst. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld extra aansluitingen toevoegen (o.a. FXS, FXO, ISDN, GSM/3G) aan het systeem. De Yeastar S20 heeft standaard ruimte voor 2 modules.

Compatibiliteit VoIP telefoons
Deze telefooncentrale is compatibel met VoIP telefoons van alle grote merken, waaronder Yealink, Snom, Cisco, Grandstream en Poly.

Uitgebreide telefoonfunctionaliteiten
Een VoIP telefooncentrale moet beschikken over een uitgebreid aanbod aan telefoonfunctionaliteiten. Dat zit met de Yeastar MyPBX Soho wel goed. Enkele van de functies zijn het opzetten van een groepsgesprek, het in de wacht zetten van inkomende lijnen, het instellen van wachtmuziek, doorverbinden of het configureren van een automatisch antwoord.

Met ingebouwde firewall
De Yeastar S20 zorgt niet alleen voor vlekkeloze communicatie, deze communicatie verloopt ook nog eens veilig dankzij de ingebouwde firewall. Schadelijke data wordt niet doorgelaten, waardoor u probleemloos via VoIP kunt blijven bellen. Tevens heeft u de mogelijkheid om VLAN's (Virtual LAN) en VPN-tunnels op te zetten. Met Quality of Service (QoS) geeft u bepaalde functionaliteiten prioriteit, waardoor er voor deze functionaliteit bandbreedte wordt gereserveerd. Hiermee is de werking van deze functionaliteit gegarandeerd.

Eenvoudig te beheren
Een belangrijke eigenschap van de Yeastar S20 is de gebruiksvriendelijkheid. Via de web-based interface configureert en beheert u uw VoIP telefooncentrale. U beheert niet alleen de telefooninstellingen, maar ook de mogelijkheden op firewallgebied past u via deze interface aan.

Gateway / IP-PBX
FXS ports 0
FXO ports 0
BRI ports 0
E1 / T1 ports 0
GSM ports 0
Users 20
Simultaneous calls 10

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha
Tags: yeastar , s20 , voip pbx