Support
Menu
Your Cart

Yeastar S50

Yeastar S50 Phone Systems
Yeastar S50 Phone Systems
Yeastar S50 Phone Systems
Yeastar S50 Phone Systems
New 2-3 Days
Yeastar S50 Phone Systems
Yeastar S50 Phone Systems
Yeastar S50 Phone Systems
Yeastar S50 Phone Systems
Yeastar S50
€799.00
 • Stock: 2-3 Days
 • Model: S50
 • Weight: 0.50kg
 • EAN: 6926150036925

De Yeastar S50 VoIP telefooncentrale ondersteunt 25 gelijktijdige gesprekken en maximaal 50 gebruikers. Daarmee is dit de ideale basis voor elk klein tot middelgroot bedrijf. De centrale is compatibel met vrijwel alle VoIP telefoons en biedt een enorme hoeveelheid aan functionaliteiten.

Voornaamste kenmerken:

 • VoIP telefooncentrale voor kleine tot middelgrote bedrijven
 • Tot 25 simultane gesprekken
 • Geschikt voor maximaal 50 gebruikers
 • Uitgebreide telefoonfunctionaliteiten
 • Met ingebouwde firewall
 • Ruimte voor 4 uitbreidingsmodules
 • Ondersteunt VPN, QoS en VLAN
 • Eenvoudig te beheren via web-based interface


VoIP telefooncentrale
De Yeastar S50 is de ideale VoIP telefooncentrale voor kleine tot middelgrote bedrijven. Deze centrale ondersteunt tot 25 gelijktijdige gesprekken en is geschikt voor maximaal 50 gebruikers. Als VoIP telefooncentrale beschikt dit apparaat over een enorme hoeveelheid PBX functies. Bijvoorbeeld voicemail (5000 minuten) en het versturen van voicemailberichten naar uw e-mailadres.

Modules
Uniek aan de Yeastar S-serie is dat de oplossing zeer flexibel en schaalbaar is. De VoIP PBX centrales zijn namelijk voorzien van poorten waar speciale uitbreidingsmodules in kunnen worden geplaatst. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld extra aansluitingen toevoegen (o.a. FXS, FXO, ISDN, GSM/3G) aan het systeem. De Yeastar S50 heeft standaard ruimte voor 4 modules.

Compatibiliteit VoIP telefoons
Deze telefooncentrale is compatibel met VoIP telefoons van alle grote merken, waaronder Yealink, Snom, Cisco, Grandstream en Poly.

Uitgebreide telefoonfunctionaliteiten
Deze telefooncentrale van Yeastar is voorzien van vele telefoonfunctionaliteiten. Zet eenvoudig een groepsgesprek op, zet inkomende lijnen in de wacht, kies zelf uw wachtmuziek, verbind klanten direct door met de juiste persoon of stel een automatisch antwoord in.

Met ingebouwde firewall
De Yeastar S50 zorgt niet alleen voor vlekkeloze communicatie, deze communicatie verloopt ook nog eens veilig dankzij de ingebouwde firewall. Schadelijke data wordt niet doorgelaten, waardoor u probleemloos via VoIP kunt blijven bellen. Tevens heeft u de mogelijkheid om VLAN's (Virtual LAN) en VPN-tunnels op te zetten. Met Quality of Service (QoS) geeft u bepaalde functionaliteiten prioriteit, waardoor er voor deze functionaliteit bandbreedte wordt gereserveerd. Hiermee is de werking van deze functionaliteit gegarandeerd.

Eenvoudig te beheren
De MyPBX Standard VoIP telefooncentrale van Yeastar blinkt uit in gebruiksgemak en gebruiksvriendelijkheid. U gebruikt de web-based interface om het apparaat te configureren en te beheren. Zowel de telefooninstellingen als de firewallinstellingen houdt in de gaten via deze interface.

Gateway / IP-PBX
FXS ports 0
FXO ports 0
BRI ports 0
E1 / T1 ports 0
GSM ports 0
Users 50
Simultaneous calls 25

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha
Tags: yeastar , s50 , voip pbx