Support
Menu
Uw winkelwagen

Fanvil i16S - 2 drukknoppen

Fanvil i16S - 2 drukknoppen Intercoms
Fanvil i16S - 2 drukknoppen Intercoms
Nieuw 2-3 Dagen
Fanvil i16S - 2 drukknoppen Intercoms
Fanvil i16S - 2 drukknoppen Intercoms
Fanvil i16S - 2 drukknoppen
€239,00
  • Voorraad: 2-3 Dagen
  • Model: i16S-02p
  • EAN: 6937295602623
De Fanvil i16s met 2 drukknoppen intercom is speciaal ontworpen om uw gebouw te beveiligen en biedt een uitstekende toegangscontroleoplossing. Met zijn robuuste en duurzame constructie is de i16s bestand tegen de meest veeleisende omgevingen en garandeert het een betrouwbare werking, zelfs onder zware omstandigheden.

Met geavanceerde functies zoals two-way audio-communicatie en toegangscontrole zorgt de Fanvil i16s ervoor dat u de volledige controle hebt over wie uw gebouw betreedt. 

De Fanvil i16s Deurintercom kan eenvoudig worden geïntegreerd met uw bestaande beveiligingssysteem en is compatibel met de meeste toegangscontroleplatforms.

Dankzij de IP65- en IK10 classificatie is de Fanvil i16s bestand tegen water, stof en vandalisme, waardoor het een ideale keuze is voor buitentoepassingen. Met zijn stijlvolle en moderne ontwerp past de i16s perfect in elke omgeving en voegt het een vleugje professionaliteit toe aan uw gebouw.

Kortom, de Fanvil i16s Deurintercom biedt een veilige en betrouwbare toegangscontroleoplossing voor uw gebouw. Verbeter de beveiliging en efficiëntie van uw pand met deze geavanceerde deurtelefoon. Bestel vandaag nog en zorg voor gemoedsrust en gecentraliseerde toegangscontrole.
Intercom
Camera Neen
Aantal drukknoppen 2
Keypad Neen
RFID Neen
Inbouw / Opbouw Opbouw

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
Slecht Goed
Validatie
Tags: fanvil , i16s , intercom