Menu
Uw winkemand
VoipDepot launches its new website  Shop now

Portech MV 374

Portech MV 374 GSM Gateways
Hot
Portech MV 374
€1,046.29
Ex Tax: €864.70
  • Stock: In Stock
  • Model: 68522
  • Weight: 2.25kg
  • SKU: 68522

Simbox
Simpelweg is een simbox een gateway waar U een SIM kaart kan in plaatsen zodat U via internet kan uitbellen met uw GSM via een vernuftige omweg en dus niet onderworpen bent aan de huidige, veel te dure GSM tarieven.

Aantal SIM kaarten
De MV 374 biedt U ondersteuning voor 4 SIM kaarten.

Gebruik
U hoeft enkel x-aantal SIM kaarten aan te schaffen die onderling gratis naar elkaar kunnen bellen. De eerste SIM kaart plaatst U in de MV 374 terwijl de andere SIM kaart plaatst U in uw GSM.

Nu hoeft U enkel maar te bellen van uw GSM naar deze 1e SIM kaart die in de MV 374 steekt waarna U een PIN-code dient in te toetsen, gevolgd door het nummer dat U wenst op te bellen.

Bespaar meteen
De PORtech MV 374 een echte aanrader gezien U niet enkel zal hevig besparen op uw GSM kosten, maar de investering die U maakt om een MV 374 aan te kopen is op zeer korte termijn terugverdiend!

Gesprekskwaliteit
Een vervelend probleem wat in een gesprek kan voorkomen zijn woorden die worden afgebroken. Dit heet “Packet Loss”, daarom heeft de MV 374 ook een mogelijkheid om packet loss te optimaliseren en ervoor te zorgen dat dit niet voorkomt zodat U alsnog kan genieten van een vloeiend gesprek zonder onderbrekingen.

Grootschalig gebruik
U dient rekening te houden dat grootschalig gebruik van simboxen in België verboden is door de GSM operatoren. Dit is logisch omdat zij geen winst meer kunnen nemen op uw gesprekken gezien U via internet zal uitbellen en dus kan genieten van veel lagere en interessantere beltarieven!- Download onze handleiding hier.

- Download onze datasheet hier.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha
Tags: Portech , 374 , GSM , Gateways , PORTech
We use cookies to analyze the use of the website and to improve the user experience. read here about cookies