Menu
Uw winkemand
VoipDepot launches its new website  Shop now

Voipdepot News RSS Feed

20 Aug We're back!
admin 2 2149
 Goeiemiddag iedereen,Ons jaarlijks verlof zit er alweer op. De batterijen zijn weer volledig opgeladen om terug met volle moed er tegenaan te gaan!Deze week vervolledigen we alles van Grandstream, al..
23 Jul BeCommerce certified
admin 0 11024
 Goeiemorgen iedereen,Met zeer veel trots kunnen we u aankondigen dat we binnenkort officieel deel zullen uitmaken van het gerenommeerde BeCommerce kwaliteitslabel!Momenteel doorlopen we de praktische..
16 Jul SSL + algemene update
admin 0 3230
 Beste vrienden,We zijn inmiddels, sedert de vorige blogpost, al enkele dagen online met de nieuwe webshop! Dit voelt voor ons alvast als een frisse wind die doorheen de bladeren heen waait op een zon..
13 Jul Bijna live (!)
admin 0 9400
 Beste klant,We staan aan de vooravond van de officiële lancering van onze geheel vernieuwde webshop. Buiten het klantenbestand is er dan ook niks overgebleven van onze vorige website die, evenwel zij..
22 Jun DE eerste blogpost (!)
admin 0 15662
Welgekomen iedereen!Zoals jullie kunnen zien hebben we naast een volledig vernieuwde webshop, ook eindelijk de mogelijkheid om dichter bij jullie, onze klanten, te komen staan!Vooreerst wil ik jullie ..
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)
We use cookies to analyze the use of the website and to improve the user experience. read here about cookies