Support
Menu
Your Cart

Fanvil V67

Fanvil V67 Fixed phones
Fanvil V67 Fixed phones
Fanvil V67 Fixed phones
2-3 Days
Fanvil V67 Fixed phones
Fanvil V67 Fixed phones
Fanvil V67 Fixed phones
Fanvil V67
€449.00
  • Stock: 2-3 Days
  • Model: V67
  • EAN: 6937295602821

Accessories

Image Product Price Quantity Action
Fanvil - Stroomadapter 5V/2A

Fanvil - Stroomadapter 5V/2A

€8.00

Buy

De Fanvil V67 Smart Video Telefoon is uitgerust met 20 SIP-lijnen, een 7 inch kleurendisplay en 116 programmeerbare DSS-toetsen. Met deze telefoon navigeer je gemakkelijk door het overzichtelijke menu en zet je zelfs hoogkwalitatieve videogesprekken op de met de 5 megapixel camera.

Eigenschappen Fanvil V67 Smart Video Telefoon

Checked symbol VoIP telefoon met 20 SIP-lijnen
Checked symbol Ingebouwde 5 megapixel camera
Checked symbol Met 7 inch kleurendisplay (IPS)
Checked symbol HD Voice geluidskwaliteit
Checked symbol 2x Gigabit Ethernetpoort
Checked symbol Met 45 DSS-toetsen en BLF-functie
Checked symbol Geschikt voor telefoongesprekken met maximaal 10 personen
Checked symbol Beschikt over Bluetooth 4.2 voor draadloze oplossingen
Checked symbol Ingebouwde wifi (2.4GHz en 5 GHz)
Checked symbol Ingebouwde speaker en microfoon
Checked symbol USB-poort, RJ9-aansluiting
Checked symbol Gevoed via PoE of voedingsadapter (apart verkrijgbaar)
Checked symbol Gemaakt van antibacterieel materiaal.
Checked symbol Te beheren via web interface

Bekijk de Fanvil V serie


Professionele VoIP telefoon

De Fanvil V67 is een geavanceerde VoIP-telefoon voor zakelijk gebruik met ondersteuning voor 20 SIP-lijnen. De Fanvil V67 is via de Gigabit Ethernetpoort gemakkelijk aan te sluiten op een netwerk. Zodra de telefoon is aangesloten beschikt je over een uitstekende bedrijfstelefoon met 45 DSS toetsen die naar eigen voorkeur omgetoverd kunnen worden tot sneltoetsen. Hierdoor is het eenvoudig je telefoongesprekken op te starten en te managen. De telefoon beschikt over een keypad met onderliggende RGB LED sierlichten die naar eigen voorkeur ingesteld kunnen worden. De V67 draait op android 9.0 OS en kan gecombineerd worden met een groot aantal platformen, waaronder 3CX, Broadsoft, Avaya, Elastix, Asterisk en Xorcom.

5 megapixel camera

De Fanvil V67 beschikt over een hoogkwalitatieve 5 megapixel camera voor het opzetten van videogesprekken. Om te zorgen voor de ultieme kantoorervaring tijdens het bellen, wordt zowel jij als je gesprekspartner in haarscherpe kwaliteit weergegeven op het display. De camera ondersteunt de H.264 videocompressie standaard, wat zorgt voor snellere en scherpere beelden.

HD audio

Dankzij de HD Voice wideband audio ondersteuning ben je verzekerd van een uitstekende geluidskwaliteit met de Fanvil V67. Er wordt meer bandbreedte gereserveerd voor stemweergave, waardoor je gesprekspartner helder en natuurlijk klinkt. De ingebouwde speaker en microfoon beschikken over ruisonderdrukking, wat storende geluiden zoals ruis en echo wegfiltert. Voice activity detection (VAD) houdt de stemactiviteit bij en zorgt ervoor dat er tijdens momenten van stilte geen onnodige lege audio wordt overgedragen.

Helder 7 inch kleurenscherm

De Fanvil V67 beschikt over een helder 7 inch IPS kleurendisplay voor een duidelijke weergave van o.a. tijd en datum. De vier knoppen aan de onderzijde van het scherm laten je eenvoudig door het overzichtelijke gebruikersmenu navigeren. Zo kun je bijvoorbeeld uw gesprekshistorie nalezen of gesprekken beheren. Om het aflezen van het scherm zo makkelijk mogelijk te maken, is het scherm in een hoek van 40 graden te verstellen.

Handsfree mogelijkheden via bluetooth

De ingebouwde microfoon en luidspreker (full-duplex) van de Fanvil V67 maken ook handsfree bellen mogelijk. Ligt je voorkeur bij bellen met een headset? Sluit dan een bekabelde headset aan op de RJ9 aansluiting of verbind een bluetooth koptelefoon via de Bluetooth 4.2 optie.

Inhoud verpakking

  • Fanvil V67 Smart Video Telefoon
  • Netwerkkabel
  • Handleiding

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha