Support
Menu
Your Cart

Fanvil V65

Fanvil V65 Fixed phones
Fanvil V65 Fixed phones
Fanvil V65 Fixed phones
2-3 Days
Fanvil V65 Fixed phones
Fanvil V65 Fixed phones
Fanvil V65 Fixed phones
Fanvil V65
€239.00
  • Stock: 2-3 Days
  • Model: V65
  • Weight: 1.20kg
  • EAN: 6937295602845

Accessories

Image Product Price Quantity Action
Fanvil - Stroomadapter 5V/2A

Fanvil - Stroomadapter 5V/2A

€8.00

Buy

De Fanvil V65 IP-telefoon met 20 SIP-lijnen is uitgerust met een 4.3 inch display en 45 programmeerbare DSS-toetsen. Navigeer door het overzichtelijke menu of bel je belangrijkste contactpersonen met één druk op de knop. Je ziet direct op het display of de betreffende persoon beschikbaar is.

Eigenschappen Fanvil V65 bedrijfstelefoon

Checked symbol VoIP telefoon met 20 SIP-lijnen
Checked symbol Met 4.3 inch kleurendisplay (IPS)
Checked symbol HD Voice geluidskwaliteit
Checked symbol 2x Gigabit Ethernetpoort
Checked symbol Met 45 DSS-toetsen en BLF-functie
Checked symbol Beschikt over Bluetooth 4.2 voor draadloze oplossingen
Checked symbol Ingebouwde wifi (2.4GHz en 5 GHz)
Checked symbol Ingebouwde speaker en microfoon
Checked symbol USB-poort, RJ9-aansluiting
Checked symbol Gevoed via PoE of voedingsadapter (apart verkrijgbaar)
Checked symbol Gemaakt van antibacterieel materiaal.
Checked symbol Te beheren via web interface

Bekijk de Fanvil V serie


Professionele VoIP telefoon

De Fanvil V65 is een geavanceerde VoIP-telefoon voor zakelijk gebruik met ondersteuning voor 20 SIP-lijnen. De Fanvil V65 is gemakkelijk via de Gigabit Ethernetpoort aan te sluiten op een netwerk. Zodra de telefoon is aangesloten beschikt je over een uitstekende bedrijfstelefoon met 45 DSS toetsen die naar eigen voorkeur omgetoverd kunnen worden tot sneltoetsen. Hierdoor is het eenvoudig je telefoongesprekken op te starten en te managen. De V65 draait op Linux en kan gecombineerd worden met een groot aantal platformen, waaronder 3CX, Broadsoft, Avaya, Elastix, Asterisk en Xorcom.

HD audio

Dankzij de HD Voice wideband audio ondersteuning ben je verzekerd van een uitstekende geluidskwaliteit met de Fanvil V65. Er wordt meer bandbreedte gereserveerd voor stemweergave, waardoor je gesprekspartner helder en natuurlijk klinkt. De ingebouwde speaker en microfoon beschikken over ruisonderdrukking, wat storende geluiden zoals ruis en echo wegfiltert. Voice activity detection (VAD) houdt de stemactiviteit bij en zorgt ervoor dat er tijdens momenten van stilte geen onnodige lege audio wordt overgedragen.

Helder 4.3 inch kleurenscherm

De Fanvil V65 beschikt over een helder 4.3 inch IPS kleurendisplay voor een duidelijke weergave van o.a. tijd en datum. De vier knoppen aan de onderzijde van het scherm laten je eenvoudig door het overzichtelijke gebruikersmenu navigeren. Zo kun je bijvoorbeeld uw gesprekshistorie nalezen of gesprekken beheren. Om het aflezen van het scherm zo makkelijk mogelijk te maken, is het scherm in een hoek van 40 graden te verstellen.

Handsfree mogelijkheden via bluetooth

De ingebouwde microfoon en luidspreker (full-duplex) van de Fanvil V65 maken ook handsfree bellen mogelijk. Ligt je voorkeur bij bellen met een headset? Sluit dan een bekabelde headset aan op de RJ9 aansluiting of verbind een bluetooth koptelefoon via de Bluetooth 4.2 optie.

Inhoud verpakking

  • Fanvil V65 bedrijfstelefoon
  • Netwerkkabel
  • Handleiding

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha
Tags: fanvil , v65 , fanvil v65