Support
Menu
Your Cart

Fanvil V62

Fanvil V62 Fixed phones
Fanvil V62 Fixed phones
Fanvil V62 Fixed phones
2-3 Days
Fanvil V62 Fixed phones
Fanvil V62 Fixed phones
Fanvil V62 Fixed phones
Fanvil V62
€119.00
 • Stock: 2-3 Days
 • Model: V62

Accessories

Image Product Price Quantity Action
Fanvil - Stroomadapter 5V/2A

Fanvil - Stroomadapter 5V/2A

€8.00

Buy

De Fanvil V62 IP-telefoon met 6 lijnen is uitgerust met een 2.7 inch display en 15 programmeerbare DSS-toetsen. Navigeer door het overzichtelijke menu of bel uw belangrijkste contactpersonen met één druk op de knop. Je ziet direct of de betreffende persoon beschikbaar is.

Eigenschappen Fanvil V62 bedrijfstelefoon

Checked symbol VoIP telefoon met 6 SIP-lijnen
Checked symbol Met 2.7 inch display
Checked symbol HD Voice geluidskwaliteit
Checked symbol 2x Gigabit Ethernetpoort
Checked symbol Met 15 DSS-toetsen en BLF-functie
Checked symbol Kan verbonden worden met Bluetooth headset (via BT dongle BT20) en Wi-Fi Dongle (Via WF20)
Checked symbol Ingebouwde speaker en microfoon
Checked symbol USB-poort, RJ9-aansluiting
Checked symbol Gevoed via PoE of voedingsadapter (apart verkrijgbaar)
Checked symbol Te beheren via web interface

Bekijk de Fanvil V serie


Professionele VoIP telefoon

De Fanvil V62 is een geavanceerde VoIP-telefoon voor zakelijk gebruik met ondersteuning voor 6 SIP-lijnen. De Fanvil V62 is gemakkelijk via de Gigabit Ethernetpoort aan te sluiten op uw netwerk. Zodra de telefoon is aangesloten beschikt je over een uitstekende bedrijfstelefoon met 15 DSS toetsen die je naar eigen voorkeur om kunt toveren tot sneltoetsen. Hierdoor kunt je eenvoudig je telefoongesprekken opstarten en managen. De V62 draait op Linux en kan gecombineerd worden met een groot aantal platformen, waaronder 3CX, Broadsoft, Avaya, Elastix, Asterisk en Xorcom.

HD audio

Dankzij de HD Voice wideband audio ondersteuning ervaar je een uitstekende geluidskwaliteit met de Fanvil V62. Er wordt meer bandbreedte gereserveerd voor stemweergave, waardoor de gesprekspartner helder en natuurlijk klinkt. De ingebouwde speaker en microfoon beschikken over ruisonderdrukking, wat storende geluiden zoals ruis en echo wegfiltert. Voice activity detection (VAD) houdt de stemactiviteit bij en zorgt ervoor dat er tijdens momenten van stilte geen onnodige lege audio wordt overgedragen.

Helder 2.7 inch display

De Fanvil V62 beschikt over een helder 2.7 inch scherm met backlight voor een duidelijke weergave van o.a. tijd en datum. De vier knoppen aan de onderzijde van het scherm laten je eenvoudig door het overzichtelijke gebruikersmenu navigeren. Zo kun je bijvoorbeeld je gesprekshistorie nalezen of gesprekken beheren.

Handsfree mogelijkheden via bluetooth

De ingebouwde microfoon en luidspreker (full-duplex) van de Fanvil V62 maken ook handsfree bellen mogelijk. Belt je liever met een headset? Sluit dan een bekabelde headset aan op de RJ9 aansluiting of maak gebruik van een draadloze Panasonic headset (EHS-kabel benodigd, apart verkrijgbaar). De USB-poort ondersteunt Bluetooth dongles voor Bluetooth headsets.

Inhoud verpakking

  Fanvil V62 bedrijfstelefoon

  Netwerkkabel

  Handleiding

  Write a review

  Note: HTML is not translated!
  Bad Good
  Captcha
  Tags: fanvil , fanvil v62 , v62