Menu
Uw winkemand
VoipDepot launches its new website  Shop now

Mitel 632d

Mitel 632d DECT Telefoons
Mitel 632d DECT Telefoons
Mitel 632d DECT Telefoons
Mitel 632d DECT Telefoons
Mitel 632d
€466.67
Ex Tax: €385.68
3 or more €448.52
  • Stock: In Stock
  • Reward Points: 1
  • Model: 80E00013AAA-A
  • Weight: 0.13kg
  • SKU: 99687

Certifiëring
Door het gebruik van kwaliteitsvolle materialen heeft de Mitel 632d een IP65 certificatie meekregen waardoor hij volledig stofvrij en sproeidicht is. Alsook is hij bestand tegen een val van 2 meter hoogte ongeveer.

Noodgevallen toets
Bij noodgevallen kan u de toets bovenaan de handset indrukken zodat er automatisch een voorgeconfigureerd nummer opgebeld zal worden om te laten weten dat u meteen hulp nodig heeft.

In bepaalde situaties, bijvoorbeeld de medische sector of het beveiligingswezen is het nut van zo'n toets vaak levensreddend!

Gebruik
Deze handset is geschikt voor alle Mitel IP DECT RFP basisstations, de Mitel 632d komt inclusief oplaadstation & stroomadapter.

Connectiviteit
Met Bluetooth kan u heel simpel een Bluetooth headset naargelang uw keuze connecteren alsook heeft u de mogelijkheid om een microSD kaart te gebruiken. Een laatste toevoeging is mini USB zodat u de Mitel 632d kan koppelen met uw PC.

Kleurenbeeldscherm
Door het toevoegen van een kleurenbeeldscherm met 176 x 220 pixel wordt uw Mitel 632d meteen heel wat interactiever en plezierig om mee te werken. Daarnaast is er ook een verlicht display en toetsen zodat u in donkere omgevingen alles duidelijk kan lezen.

Echo annulatie
In uw handset is een echo annulatie technologie aanwezig. Echo of achtergrondrumoer heeft namelijk een hele resem oorzaken, maar is vooral de bron van veel frustratie.

Standby- & gesprekstijd
In totaal kan uw Mitel 632d tot en met 100 uur in standby mode staan vooraleer hij opnieuw moet opgeladen worden alsook tot en met 12 uur gesprekstijd.

Sneltoetsen
Er zijn ook nog 2 configureerbare sneltoetsen en 3 aan de zijkant alsook nog 2 configureerbare navigatietoetsen voor de nummers of contacten die u het meest nodig heeft. Deze functie zal weliswaar enkel maar werken als uw centrale dit ook ondersteunt.

CAT-IQ
Eenvoudig gezegd is dit een verder ontwikkelde vorm van de DECT technologie. Minimaliseren van storingen in reflecterende of lastige omgevingen (staal). resulterend in een betere geluidskwaliteit.

Telefoonboek
In totaal kan u tot 200 contacten opslaan in het telefoonboek, elk met 8 mogelijk in te vullen velden zoals huis, werk, gsm, etc... Alsook kan u tot 6 favorieten toevoegen.

Encryptie
Mitel zet ook zwaar in op privacy en veiligheid, vandaar dat alle gesprekken via deze handset ge-encrypteerd worden om zo man-in-the-middle attacks of aanvallen van buitenaf te snel af te zijn.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha
Tags: Mitel , 632d , DECT , Telefoons
We use cookies to analyze the use of the website and to improve the user experience. read here about cookies