Menu
Uw winkemand
VoipDepot launches its new website  Shop now

Mitel 612d

Mitel 612d DECT Telefoons
Mitel 612d DECT Telefoons
Mitel 612d DECT Telefoons
Mitel 612d DECT Telefoons
Mitel 612d
€240.79
Ex Tax: €199.00
5 or more €172.18
  • Stock: In Stock
  • Reward Points: 1
  • Model: 80E00011AAA-A
  • Weight: 0.13kg
  • SKU: 99683

Gebruik
Deze handset is geschikt voor alle Mitel IP DECT RFP basisstations, de Mitel 612d komt inclusief oplaadstation & stroomadapter.

Kleurenbeeldscherm
Door het toevoegen van een kleurenbeeldscherm met 176 x 220 pixel wordt uw Mitel 612d meteen heel wat interactiever en plezierig om mee te werken. Daarnaast is er ook een verlicht display en toetsen zodat u in donkere omgevingen alles duidelijk kan lezen.

Echo annulatie
In uw handset is een echo annulatie technologie aanwezig. Echo of achtergrondrumoer heeft namelijk een hele resem oorzaken, maar is vooral de bron van veel frustratie.

Standby- & gesprekstijd
In totaal kan uw Mitel 612d tot en met 100 uur in standby mode staan vooraleer hij opnieuw moet opgeladen worden alsook tot en met 12 uur gesprekstijd.

Sneltoetsen
Er zijn ook nog 2 programmeerbare sneltoetsen alsook nog 2 andere programmeerbare navigatietoetsen voor de nummers of contacten die u het meest nodig heeft. Deze functie zal weliswaar enkel maar werken als uw centrale dit ook ondersteunt.

Certifiëring
Door het gebruik van kwaliteitsvolle materialen heeft de Mitel 612d een IP50 certificatie meekregen waardoor hij stofbescherming heeft. Alsook is hij bestand tegen een val van 1.5 meter hoogte ongeveer.

CAT-IQ
Eenvoudig gezegd is dit een verder ontwikkelde vorm van de DECT technologie. Minimaliseren van storingen in reflecterende of lastige omgevingen (staal). resulterend in een betere geluidskwaliteit.

Telefoonboek
In totaal kan u tot 200 contacten opslaan in het telefoonboek, elk met 8 mogelijk in te vullen velden zoals huis, werk, gsm, etc...

Encryptie
Mitel zet ook zwaar in op privacy en veiligheid, vandaar dat alle gesprekken via deze handset ge-encrypteerd worden om zo man-in-the-middle attacks of aanvallen van buitenaf te snel af te zijn.

Voice-over-IP
Protocol
Eigenschappen handset
Spreektijd
Standby tijd
Bluetooth
Trilfunctie
Stofbestendig
Schokbestendig
Waterbestendig
Roaming
Handover
Display
Display
Kleuren display
Verlichte Display
Gesprekken voeren
Telefoonboek
Telefoonboek contacten
HD geluid
Verbinding
DECT protocol
GAP protocol
Wifi
Overige
Kleur
Stroomadapter meegeleverd

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha
Tags: Mitel , 612d , DECT , Telefoons
We use cookies to analyze the use of the website and to improve the user experience. read here about cookies